FacebookGoogle MapsEmail

SSIK:n toiminta pyörii suurimmilta osin ultrakevyt, purje- ja moottoripurjelennon ympärillä jonka lisäksi SSIK:n yhteydessä toimii lennokkijaos. Jäseniä kerhossa on reilu 100. Kerholla on kaksi nykyaikaista ultrakevyttä konetta, moottoripurjekone sekä neljä purjekonetta. Koneisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Kerho antaa myös purje-, moottoripurje- ja ultrakevyen lentokoneen lupakirjaan tähtäävää koulutusta. Jos sinua kiinnostaa purjelento, moottoripurjelento tai moottorilentokoneilla lentäminen, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan Kiikalan lentokeskukseen.

One thought on “Tervetuloa Salon Seudun Ilmailukerhon sivuille!

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Comments are closed.

CyberChimps